Home - Educatief
Home Jules
E-mail een collegaUitgebreid zoeken

Abonnementen
Methodewebsites
Uitgebreid zoekenJules

 
 


algemene ontwikkeling van peuters

2,5 en 3 jaar

Beleving en ervaring staan centraal in de vernieuwde Dag Jules!. Daardoor is Dag Jules! meer dan ooit een totaalmethode geworden. De nadruk ligt niet alleen meer op de taalontwikkeling maar evenzeer op de algemene ontwikkeling van peuters van tweeŽnhalf en drie jaar.

Meer informatie  Materialen  
bewegingsontwikkeling voor peuters

Hup Jules! is een programma bewegingsontwikkeling voor peuters van 2,5 en 3 jaar. Het pakket sluit aan bij het taalontwikkelingsprogramma Dag Jules! Door beide programmaís aan elkaar te koppelen worden peuters op een natuurlijke en spontane manier uitgenodigd om te bewegen, te spelen, te spreken, te luisteren... Op die manier draagt bewegingsopvoeding bij tot de ontwikkeling van het totale kind: integratie zoals ze echt bedoeld is.

Meer informatie  Materialen  
peuters spelen met poppen

Hier zijn ze dan! De mama en de papa van Jules, zijn zus en oma, de hond en de vis... Even herkenbaar en kleurrijk als de tekeningen, maar nu in drie dimensies. De poppen horen bij Kijk Jules!. Kijk Jules! is een pakket voor peuters over spelen met poppen en over poppenspel. Bedoeld om jonge kinderen via poppen te leren kijken naar hun wereld en naar elkaar. Maar vooral om veel plezier te beleven aan die kleine nieuwe familie. Kijk Jules! bestaat uit een handleiding, een cd met liedjes en versjes en heel veel prachtige poppen.

Meer informatie  Materialen  
beeldend spelen en creŽren met peuters

Met Doen Jules! nemen peuters zelf het initiatief om materialen te ontdekken en ermee te experimenteren. Jules geeft uitleg en helpt hen op weg. Want als Jules zijn Ďdoeschortí aantrekt, weten de peuters dat ze iets leuks gaan doen. Maar eerst... Schorten aan!

Meer informatie  Materialen  Peuters & Kleuters

Lager Onderwijs

Kinderboeken

Abonnementen

Poppentheater

Software