Home - Educatief
Home maan roos vis boeken, spellen, ...
E-mail een collegaUitgebreid zoeken

Abonnementen
Methodewebsites
Uitgebreid zoekenmaan roos vis boeken, spellen, ...

 
 


spellen, speelleerboeken, werkboeken, ...

Zwijsen BE heeft een aantal aantrekkelijke speelleermaterialen voor thuis ontwikkeld, bestemd voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De speelleerboeken en spelletjes zijn nauwkeurig afgestemd op wat de kinderen op school leren. Maar zonder dat ze te 'schools' zijn.

Meer informatie  Materialen  
Na enkele weken leesonderwijs

De maan-roos-vis-samenleesboeken kunnen kinderen al na enkele weken leesonderwijs lezen. Het bijzondere van deze serie is dat de kinderen deze boeken samen lezen met een gevorderde lezer. Dat kan de leerkracht zijn, of een leesouder, of een kind dat al verder is met lezen. De serie bestaat uit zes boeken opklimmend in moeilijkheidsgraad. De boeken sluiten aan bij de eerste zes kernen van de methode voor aanvankelijk lezen Veilig leren lezen. De maan-roos-vis-samenleesboeken zijn volledig in kleur geÔllustreerd.

Meer informatie  Materialen  
Met de maan roos vis leesboeken kunnen beginnende lezers meteen aan de slag. Misschien lezen ze eerst de losse woorden die in de illustratie staan, maar al snel kunnen ze het hele verhaal lezen.

De leesboeken zijn al jarenlang een succes en nu geheel vernieuwd.

Meer informatie  Materialen  
Met de maantjes-serie kunnen beginnende lezers meteen al echte boeken lezen. Maantjes bestaat uit twaalf series van acht boekjes die naadloos aansluiten bij de kernen van Veilig leren lezen.

Meer informatie  Materialen  
Raketjes bestaat uit twaalf series van drie boeken die aansluiten bij Veilig leren lezen en is bedoeld voor kinderen die sneller dan gemiddeld leren lezen.

Meer informatie  Materialen  
Zonnetjes bestaat uit twaalf series van vier boeken die aansluiten bij Veilig leren lezen en is bedoeld voor kinderen die bij het begin van leerjaar 1 al kunnen lezen.

Meer informatie  Materialen  
Sterretjes zijn bedoeld voor kinderen met een moeizame leesontwikkeling die extra begeleiding nodig hebben.

Meer informatie  Materialen  
Een serie voor beginnende lezers die graag doorlezen.
Van AVI Start tot en met AVI M4.

Meer informatie  Materialen  Peuters & Kleuters

Lager Onderwijs

Kinderboeken

Abonnementen

Poppentheater

Software