Home - Educatief
Home Schrijven
E-mail een collegaUitgebreid zoeken

Abonnementen
Methodewebsites
Uitgebreid zoekenSchrijven

 
 


een nieuwe schrijfmethode voor leerjaar 1 tot 4

Met nieuwe ik pen! leren kinderen op een soepele en speelse manier een sober en vooral goed leesbaar handschrift ontwikkelen. In leerjaar 1 leren kinderen een letter lezen en meteen ook schrijven. Eerst leggen ze zich toe op het leren vormen van individuele letters, maar al snel schrijven ze ook woorden en zinnen. Dat werkt enorm motiverend! In leerjaar 2 leren kinderen de hoofdletters vormen en passen die meteen ook toe in namen, plaatsnamen en zinnen.

Meer informatie  Materialen  
dť schrijfmethode voor Vlaanderen bij Veilig leren lezen (maan-versie)

voor leerjaar 1 tot en met 4

De schrijfmethode ik pen! (maan-versie) is een technische schrijfmethode en schenkt veel aandacht aan het overwinnen van moeilijkheden door een professionele begeleiding van de leerkracht. Niet het product staat voorop in de methode ik pen! (maan-versie), maar wel het proces. Want verantwoord schrijfonderwijs hangt samen met een aantal aandachtspunten zoals een goede schrijfhouding, een juiste potlood- of penhantering, geschikt schrijfmateriaal en een correcte papierligging.

Meer informatie  Materialen  
Software voor het digitaal schoolbord
voor leerjaar 1

Prijs: € 110 / schooljaar

Bij ik pen!, de schrijfmethode van Uitgeverij Zwijsen BE voor leerjaar 1 tot 4, is software ontwikkeld voor het digitaal schoolbord. De Leerkrachtassistent ik pen! is praktisch in gebruik en geschikt voor elk digitaal schoolbord. Een verrijking voor uw schrijflessen!

Meer informatie  
Pennenstreken werd vervangen door ik pen!.

Meer informatie  Materialen  Peuters & Kleuters

Lager Onderwijs

Kinderboeken

Abonnementen

Poppentheater

Software