Home - Educatief
Home Rekenen
E-mail een collegaUitgebreid zoeken

Abonnementen
Methodewebsites
Uitgebreid zoekenRekenen

 
 


Zwijsen wiskunde onderwijs

zWISo legt de nadruk op inzicht en leerplezier in de rekenles en is in alle opzichten vernieuwend. Zowel het didactisch concept als de werkvormen zijn anders dan in andere methoden. Maak kennis met de visie en uitgangspunten van zWISo.

Meer informatie  Materialen  
software voor het digitaal schoolbord

U kunt de zWISo Leerkrachtassistent gebruiken ter ondersteuning van uw rekenlessen. Uw lessen worden meer interactief en daardoor nog aantrekkelijker. De zWISo Leerkrachtassistent bestaat uit twee delen: een digimenu en een modellentool. Met de zWISo Leerkrachtassistent brengt u de kwaliteit van uw rekenlessen op een nog hoger niveau. Het is niet alleen een aanwinst voor uzelf, maar ook voor uw leerlingen!

Meer informatie  
Rekenen doe je altijd en overal!

Met Real Life Rekenen ervaren leerlingen van leerjaar 4, 5 en 6 dat rekenen geen op zichzelf staande activiteit is. Ze leren om binnen diverse contexten op een heldere en gestructureerde manier uitdagende rekenproblemen op te lossen.

Per leerjaar zijn er vijf thematische werkboekjes, waarmee leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen. Deze rijk geÔllustreerde werkboekjes kunt u inzetten als extra rekenmateriaal naast elke rekenmethode.

Meer informatie  Materialen  
rekenuitdaging voor snelle rekenaars

Hebt u ook 'Rekentijgers' in uw klas? Leerlingen die beter rekenen dan gemiddeld. Deze kinderen hebben behoefte aan extra uitdagend rekenmateriaal. De werkboekjes van Rekentijger bieden hen creatieve rekenproblemen en echte breinkrakers. Daar kunnen ze hun tanden in zetten! Rekentijger is bestemd voor kinderen van leerjaar 1 tot en met 6.

Meer informatie  Materialen  
aanvullend oefenmateriaal voor rekenen

leerjaar 1 tot en met 6

Elftal is aanvullend oefenmateriaal voor rekenen dat u naast elke gangbare rekenmethode kunt inzetten. De oefenboekjes bevatten gevarieerde oefeningen, zoals diagrammen, tabellen, doolhoven en getallenraadsels.

Meer informatie  Materialen  Peuters & Kleuters

Lager Onderwijs

Kinderboeken

Abonnementen

Poppentheater

Software