Wie is er niet opgegroeid met Loco?

Loco bestaat al sinds 1968, maar heeft van Zwijsen een volledige opfrisbeurt gekregen. Zo zijn de spellen weer helemaal bij de tijd: nostalgie in een vernieuwd jasje. Met de basisdoos met steentjes en de losse opdrachtenboekjes leren kinderen spelenderwijs alles over rekenen, taal en lezen.

Loco is een uniek spelsysteem dat bestaat uit een basisdoos en opdrachtenboekjes. Kinderen kunnen dit spel zelf spelen en zelf controleren of ze de opdrachtjes goed gemaakt hebben. De Loco spelletjes zijn geschikt om extra te oefenen, maar ook gewoon leuk om mee te spelen: zowel in de klas als voor thuis. Ook leerkrachten zien de meerwaarde van het inzetten van leerspellen tijdens hoekenwerk of het spellencircuit.

Loco mini en Veilig leren lezen

Kinderen die leren lezen, kunnen hun hart ophalen met de oefenboekjes van Loco mini - Veilig leren lezen. Ze sluiten perfect aan bij de kernen van Veilig leren lezen. Spelenderwijs maken kinderen de veelzijdige taalopdrachten door het gebruik van de blokjes en de opdrachtenboekjes. Hiermee oefenen ze leesmoeilijkheden en vergroten ze hun woordenschat. Een kind controleert zelf of het de opdracht goed heeft gemaakt door de doos om te draaien. Een spannend moment!

In de onderstaande voorbeelden zie je hoe kinderen met Loco oefenen wat ze in Veilig leren lezen leren.

Voorbeeld 1

voorbeeld1a-loco-nieuwsbriefeersteleerjaar

 

voorbeeld1b-loco-nieuwsbriefeersteleerjaar

 

Voorbeeld 2

voorbeeld2a-loco-nieuwsbriefeersteleerjaar

 

voorbeeld2b-loco-nieuwsbriefeersteleerjaar

 

 

 

Tip voor de Sint of Kerst


Nog op zoek naar een leuk Sinterklaas- of kerstgeschenk voor je klas of leerlingen? Neem zeker een kijkje in de webshop.

Daar vind je alle Loco producten bij Veilig leren lezen: de basisdoos, opdrachtenboekjes en 2 leuke pakketten incl. basisdoos en opdrachtenboekjes bij kern 1 tot 6 en kern 7-11.

Ontdek de 2 Veilig leren lezen-pakketten

Loco mini basisdoos    9789048741526_Loco_mini_VLL_pakket_lezen-1-6    Loco mini Veilig leren lezen - pakket kern 7-11

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Veilig leren lezen, Lager onderwijs, Taal, Lezen, Eerste leerjaar