Oefen thuis met Zwijsen

  Het Corona-virus zorgt voor een stilstand in het hele land. Nu de lessen op basisscholen opgeschort zijn, biedt Uitgeverij Zwijsen vanaf vandaag online oefenbundels aan. We kiezen er bewust voor om in deze fase in te zetten op het oefenen en herhalen van reeds geziene leerstof. Kinderen onderhouden zo hun lees-, reken-, en schrijfvaardigheden zodat na de paasvakantie de draad weer vlot kan worden opgepakt.

  Thuis blijven we lezen
  Lezen is een basisvaardigheid, daarom is het ontzettend belangrijk dat leerlingen dit blijven oefenen. Van de methode Veilig leren lezen zal elke week een bundel online verschijnen. Deze bundel sluit zowel aan bij de Veilig leren lezen kim-versie als bij Veilig leren lezen 2de maan-versie. Daarnaast gaan we de leerlingsoftware bij de kim- en maanversie gratis voor iedereen beschikbaar stellen. Ook voor schrijfmethode ik pen! zullen we voor leerjaar 1 oefenbundels aanbieden.

  Oefenen met rekenen
  Van de rekenmethode zoWISo verschijnt er elke week nieuw oefenmateriaal online. Per leerjaar delen we 2 bundels: een op basisniveau en een voor verdieping. De oefenbundels voor zoWISo zullen voor alle leerjaren verschijnen.

  Blijf op de hoogte
  Uitgeverij Zwijsen houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mocht de sluiting verlengd worden dan speelt Zwijsen daar zeker op in. Bovendien gaan we leerkrachten ondersteunen met tips om na de paasvakantie weer vlot aan de slag te gaan.

  ontdek studio

   

  Ontdek Studio:

  dé nieuwe taal- en spellingmethode
  voor leerjaar 2 t.e.m. 6

  Met Studio gaan leerlingen actief aan de slag met taal en spelling.
  Door samen te werken en te overleggen, in plaats van lijstjes en regels van buiten te leren. Met teksten en opdrachten uit het echte leven, zoals een folder of brochure. Dit vergroot het leerplezier en leerresultaat!

  Download een digitaal pakket