ik pen! kleuters Poppentheater 

  Feest voor de koningin

  De theatervoorstelling Feest voor de koningin sluit perfect aan bij de schrijfmethode ik pen! kleuters voor kinderen uit de 2de en 3de kleuterklas. Aan de hand van dit leuke verhaal verkennen je kleuters de wonderlijke wereld van het schrijven.

  De koningin is jarig een geeft een groot feest. Samen met de kinderen treft de lakei de nodige voorbereidingen. Hij vraagt daarbij hulp aan de Koninklijke kunstenaar, de Kleermaakster van hare majesteit en de Meester-kok. Natuurlijk is het Koninklijke varken ook van de partij. Het belooft een fantastisch feest te worden!

  Een voorstelling bij jou op school?

  Vzw Alles loopt op rolletjes komt naar jouw school met twee of drie voorstellingen uit het Zwijsen-pakket. Dit hoeven niet telkens dezelfde voorstellingen te zijn. Op één dag kun je voorstellingen over Dag Jules!, Dag Loeloe! & Dag Pompom! en ik pen! kleuters combineren. Houd er wel rekening mee dat elke voorstelling voor een specifieke doelgroep bestemd is.

  Locatie: Zaalvoorstelling bij jou op school

  Prijs: € 770 voor 2 voorstellingen, € 1050 voor 3 voorstellingen (excl. BTW / incl. transport)

  Duur: 30 min (Dag Jules!) - 45 min (Dag Loeloe! & Dag Pompom!, ik pen! kleuters)

  Capaciteit: maximum 80 kinderen per voorstelling

  Boek nu via de klantendienst van Uitgeverij Zwijsen op het nummer 03/205 94 94 of mail naar info@uitgeverijzwijsen.be. Wij bespreken graag met jou welke voorstellingen je kunt combineren en welke dagen nog vrij zijn.

  Over Uitgeverij Zwijsen

  Zwijsen is al ruim 170 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

  Meer info

  Uitgeverij Zwijsen