Ontdek Dag Loeloe! & Dag Pompom

Schatkist 

Schatkist is een methode voor de 2de en 3de kleuterklas waarin alle ontwikkelingsdomeinen op een doelgerichte manier aan bod komen. Schatkist (versie 2003) combineert taal, lezen, rekenen, wereldoriëntatie, sociaal-emotionele ontwikkeling en creatieve ontwikkeling in één pakket. 

Om nog beter aan de leerbehoeften en interesses van je kleuters tegemoet te komen, ontwikkelde Uitgeverij Zwijsen de kleutermethoden Dag Loeloe! en Dag Pompom!. Klaspop Loeloe neemt kleuters uit de 2de kleuterklas mee op leerrijke avonturen en Pompom is het vriendje voor de 3de kleuterklas. Alle activiteiten uit het totaalaanbod zijn afgestemd op de natuurlijke manier van ontwikkelen van je kleuters en bieden hen uitdaging op hun eigen niveau. Talrijke extra tips laten bovendien ruimte voor flexibiliteit en eigen activiteiten. De sterk onderbouwde didactiek biedt kleuters de beste basis om een goede start te maken in het 1ste leerjaar.

 

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen