Met Veilig leren lezen kim-versie komen kinderen nog sneller tot lezen!

Goed leren lezen is een basis die je elke leerling graag cadeau doet! Met Veilig leren lezen kim-versie krijgen beginnende lezers een nog betere start voor hun lees- en taalontwikkeling.

Veilig leren lezen kim-versie is de enige methode in Vlaanderen die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek én jarenlange klaspraktijk. Kinderen leren dan ook beter lezen dan om het even met welke andere methode. Het auteursteam staat onder leiding van de Vlaamse taal- en leesspecialist Astrid Geudens.

Waarom jij voor de kim-versie moet kiezen?
Download folder: Waarom jij voor de kim-versie moet kiezen?

Blader door Veilig en vlot

 

Veilig en vlot: unieke opbouw

De vernieuwde didactiek voor lezen en spelling is niet alleen uitgewerkt in de basislessen, maar is ook vertaald in de materialen zoals het Veilig en vlot-boekje.

De opbouw van Veilig en vlot is uniek.
Elke aangeboden letter wordt volgens een slimme en systematische opbouw in alle mogelijke combinaties en in alle mogelijke posities van het woord geoefend. Deze systematiek zie je niet terug in andere methoden.

Ter inzagepakket Veilig leren lezen

Wil je de materialen eens rustig inkijken en uitproberen?

Ter inzagepakket aanvragen

Vraag een presentatie aan

Onze Zwijsen adviseurs komen graag Veilig leren lezen op jouw school toelichten.

Vraag een presentatie aan
Veilig leren lezen

Taal- en leesmethode voor het 1ste leerjaar

Veilig leren lezen is al tientallen jaren de meest gebruikte én meest succesvolle taal- en leesmethode voor het 1ste leerjaar. Wetenschappelijke inzichten en praktijkervaringen hebben geleid tot de kim-versie. Hierin zijn de leerlijnen technisch lezen, spelling, begrijpend lezen, spreken en luisteren, woordenschat en leesbevordering stevig verankerd. Zo geef je jonge lezers de beste basis voor hun verdere lees- en taalontwikkeling.