Software

  Leerkrachtassistent bij Zie zo Spelling

  De Zie zo Spelling Leerkrachtassistent biedt extra ondersteuning in spellinglessen. Je krijgt toegang tot verschillende tools die je helpen om efficiënter en aangenamer les te geven in een dynamische leeromgeving. De Leerkrachtassistent is een handig middel om je lessen op een eenvoudige manier op een hoger niveau te brengen. Dankzij de bordboeken in de Leerkrachtassistent bereik je een heldere communicatie met je leerlingen.

  Inhoud Leerkrachtassistent Zie zo Spelling

  • bordboeken van de werkboeken
  • bordboeken van de kopieermap
  • uitlegkaarten
  • woordkaarten
  • correctiesleutels (uitsluitend via de Leerkrachtassistent aangeboden)


  De Leerkrachtassistent is niet alleen zinvol voor
  begeleid leren, maar stimuleert ook het zelfstandig werk. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld zelfstandig aan de slag gaan met de correctiesleutels. De Leerkrachtassistent biedt allerlei mogelijkheden om je spellinglessen te verrijken!

  Spellingspeurder oefensoftware bij Zie zo Spelling

  Spellingspeurder helpt je leerlingen om op een speelse wijze spelling te oefenen. De speurders gaan op zoek naar gestolen schilderijen, met de bedoeling die terug naar het museum te brengen. Tijdens het spel komen ze op leuke locaties, overwinnen ze enkele hindernissen en moeten ze spellingproeven doorstaan. Met Zie zo Spellingspeurder breng je de spellinglessen tot leven. Leuk, leerrijk en altijd spannend!

   

  Spellingspeurder

  Keer terug naar 'Materialen'

  De spellingmethode Zie zo Spelling bevat een uitgebreid aanbod aan leuke en leerrijke materialen. Ontdek ze snel!

  Materialen

  Ga verder naar 'Prijzen'

  Interesse in de materialen van Zie zo Spelling? Neem snel een kijkje in de webshop!

  Prijzen