Gene Thomas - Kom wat dichterbij

We sluiten de Zwijsen Academy af in stijl, want in de namiddag kunnen jullie genieten van een intiem concert van één van de meest veelzijdige artiesten van Vlaanderen: Gene Thomas.

Hij zal zijn z’n grootste hits brengen, aangevuld met enkele verrassende medley’s. 

Gene-Thomas-2020-1


Over Gene Thomas

In 1990 zet Gene Thomas z’n eerste stappen in de showbizz: hij is 18 wanneer hij zich inschrijft voor de VTM Soundmixshow. Vijf jaar later richt hij de pop-dance formatie X-Session op, met hun grootste hit ‘On and on’. In 2004 brengt Gene zijn solohit ‘Voor haar’ uit en later dat jaar volgt zijn eerste soloalbum ‘Dichterbij’. In de jaren nadien volgen verschillende albums – met een dertigtal Ultratop hits als gevolg. 

Na een carrière van zo’n 25 jaar, neemt Gene in 2020 deel aan het populaire televisieprogramma ‘Liefde voor muziek’. Producer Regi covert in dat programma Gene Thomas’ zelfgeschreven nummer ‘Kom Wat Dichterbij’ – meteen goed voor dé grootste Nederlandstalige hit ooit. 

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze vierde editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Differentiëren, hoe pak ik dat aan? 

Deze studiedag vindt plaats op maandag 9 oktober 2023 in het Van der Valk Business Center Antwerpen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers. We sluiten deze studiedag af in stijl met een intiem concert van Gene Thomas.

Bestel jouw tickets

zwijsen academy 2023