Steven Goegebeur

Het allerbeste uit 10 jaar comedy

Steven Goegebeur heeft 3 soloshows op zijn palmares en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de comedywereld. Speciaal voor de Zwijsen Academy brengt hij het allerbeste uit tien jaar comedy. Doordat hij zelf lange tijd leerkracht is geweest, zal dit erg herkenbare anekdotes opleveren.

Als Steven het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend.

Steven-Goegebeur-Zwijsen

Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke voorstelling van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’Over Steven Goegebeur

Steven is van opleiding leraar wetenschappen (wiskunde, biologie, chemie), een job die hij steeds met veel passie uitoefende. Sinds september 2002 houdt hij zich professioneel bezig met eigen educatieve theatervoorstellingen rond het thema ‘pesten op school’.

Daarnaast begon eind 2007 Goegebeurs grote comedy-avontuur. Vanaf 2011 ging Steven echt met een eigen avondvullende voorstelling op tournee en zette hij zijn onderwijscarrière in de wachtkamer.

Steven nam, met succes, deel aan verschillende comedywedstrijden. Zo won hij o.a. in 2009 de “Lunatic Comedy Award” waarmee hij kanjers als Philippe Geubels, Bert Kruismans en Gunther Lamoot opvolgde. Verder verschijnt Steven regelmatig op TV. Zo was hij één van de vier ‘Foute Vrienden’, maar hij deed ook al opgemerkte passages tijdens ‘Een Laatste Groet’, ‘Mag ik u kussen’, 'Beste vrienden'… Daar bewijst hij telkens dat hij goed kan improviseren, gevat en grappig reageren.

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze tweede editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Taal en diversiteit.

Deze studiedag vindt plaats op woensdag 6 oktober 2021 in het Congrescentrum Lamot in Mechelen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers.

Bestel jouw tickets vóór 30/9

zwijsen-academy-2021

Keer terug naar 'Ellen Vanantwerpen'

Ellen Vanantwerpen geeft je concrete tips en tools om AN-ers actief te betrekken bij het klasgebeuren. Het doel: meer integratie, meer taal leren en meer inhoudelijk leren!

Ellen Vanantwerpen

Ga verder naar het programma

Ontdek hier het programma van de Zwijsen Academy op 6 oktober 2021 en krijg een volledig overzicht van de dagindeling.

Programma