Overzicht software

Uitgeverij Zwijsen ontwikkelt educatieve software die aansluit bij de verschillende methoden. Onze software-pakketten worden verspreid onder de vorm van een abonnement. Dit biedt je het voordeel dat het jaarlijks opzegbaar is. Wij kunnen op regelmatige basis de inhoud aanpassen aan de wensen van de leerkrachten.

Bestel jouw software   Aanmelden software

Prijzen online software


Software Dag Jules! (dvd)

Software Dag Jules! (dvd)

Ter aanvulling van de activiteiten zijn de verhalen van Jules ook geanimeerd en verkrijgbaar op dvd. Er bestaan 3 verschillende dvd’s met daarop telkens animatiefilmpjes.

Meer informatie

Dag Loeloe! software

Software Dag Loeloe!

Het online registratie- en planningsprogramma Digiregie helpt je bij het voorbereiden en monitoren van je kleuteronderwijs. Je krijgt op deze manier de juiste ondersteuning bij het resultaatgericht werken in de kleuterklas.

Meer informatie

Dag-Pompom-Software

Software Dag Pompom!

Het online registratie- en planningsprogramma Digiregie helpt je bij het voorbereiden en monitoren van je kleuteronderwijs. Je krijgt op deze manier de juiste ondersteuning bij het resultaatgericht werken.

Meer informatie

Veilig leren lezen kim-versie

Veilig leren lezen


Leerkrachtassistent Veilig leren lezen kim-versie

digibordsoftware

Met de Leerkrachtassistent geef je op een aantrekkelijke manier les op het digitale schoolbord. Alle basismaterialen waarmee je leerlingen werken, zijn in het programma opgenomen.

Meer informatie

Digiregie Veilig leren lezen kim-versie

online registratie- en planningsprogramma

Het online registratie- en planningsprogramma Digiregie helpt je bij het voorbereiden en monitoren van je taal- en leesonderwijs. Je krijgt op deze manier de juiste ondersteuning bij het resultaatgericht werken in leerjaar 1.

Meer informatie

Leerlingsoftware Veilig leren lezen kim-versie

voor school én thuis

adaptieve software voor leesontwikkeling

Bij Veilig leren lezen hoort uiteraard rijke, gevarieerde educatieve leerlingsoftware. De software is te gebruiken op de computers op school, maar ook thuis en op een tablet.

Meer informatie

ikpen

Leerkrachtassistent ik pen!

software voor het digitale schoolbord

Bij ik pen!, de schrijfmethode voor leerjaar 1 tot 4, is software ontwikkeld voor het digitaal schoolbord. De Leerkrachtassistent ik pen! is praktisch in gebruik en geschikt voor elk digitaal schoolbord. Een verrijking voor jouw schrijflessen!

Meer informatie

Veilig leren lezen 2de maanversie (2003)


Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (2de maanversie)

software voor het digitale schoolbord

Met de Leerkrachtassistent Veilig leren lezen (maan-versie) verhoogt de kwaliteit van het aanvankelijk leesonderwijs. Door gebruik te maken van bewegende beelden, geluid en interactiviteit wordt de les voor u en uw leerlingen nog aantrekkelijker. U kunt hierdoor zeer efficiënt instructie geven. En dat verhoogt dan weer het leerrendement van uw leerlingen.


Lezen met Zoem

online oefenstof bij Veilig leren lezen

Het oefenen van lezen is voor leerlingen heel aantrekkelijk en stimulerend via onlinesoftware bij Veilig leren lezen. Een belangrijke rol hierin speelt Zoem, de bekende bij, die de leerlingen door alle thema’s van de methode leidt. Lezen met Zoem is geschikt voor pc en voor tablet.


Zie zo Taal / Zie zo Spelling


Leerkrachtassistent Zie zo Taal

Leerkrachtassistent Zie zo Taal

software voor het digitale schoolbord

Met de Leerkrachtassistent van Zie zo Taal haal je gevarieerde en educatieve software in huis die je extra ondersteuning biedt bij je taallessen. Met de software krijg je toegang tot verschillende tools die je helpen om efficiënter en aangenamer les te geven.

Meer informatie

Leerkrachtassistent Zie zo Spelling

Leerkrachtassistent Zie zo Spelling

software voor het digitale schoolbord

De Zie zo Spelling Leerkrachtassistent biedt extra ondersteuning in spellinglessen. Je krijgt toegang tot verschillende tools die je helpen om efficiënter en aangenamer les te geven in een dynamische leeromgeving. 

Meer informatie

Zie zo Spellingspeurder

Zie zo Spellingspeurder

Oefensoftware voor leerlingen van leerjaar 2 tot 6

Spellingspeurder helpt je leerlingen om op een speelse wijze spelling te oefenen. Tijdens het spel komen ze op leuke locaties, overwinnen ze enkele hindernissen en moeten ze spellingproeven doorstaan. Met Zie zo Spellingspeurder breng je de spellinglessen tot leven. Leuk, leerrijk en altijd spannend!

Meer informatie

Leerkrachtassistent Estafette Nieuw

Leerkrachtassistent Estafette Nieuw

software voor het digitale schoolbord

De Leerkrachtassistent Estafette stelt je in staat om zeer efficiënt instructie te geven. Dat verhoogt het leerrendement van je leerlingen. Kortom, met de Leerkrachtassistent Estafette breng je de kwaliteit van het technisch leesonderwijs op een nog hoger niveau!

Meer informatie