Software

Bij zoWISo hoort educatieve software die perfect aansluit bij de wiskundemethode. Voor de leerkracht bieden we een uitgebreide Leerkrachtsoftware aan en voor de leerling Oefensoftware met meer dan 20.000 wiskunde oefeningen.

Voor de leerkracht

De Leerkrachtsoftware van zoWISo bestaat uit twee onderdelen: het Dashboard en de Leerkrachtassistent.

Dashboard

online registratie- en planningsprogramma

Het Dashboard is het online registratie- en planningsprogramma dat je helpt bij het voorbereiden en monitoren van je wiskundelessen. Ook het evaluatiesysteem is integraal opgenomen in het Dashboard. 

Resultaten van de digitale taken of vrij oefenen in de Oefensoftware vind je er terug of je kan ook zelf Toetsresultaten invoeren. Zo kan je veel sneller je lessen voorbereiden en heb je een duidelijk overzicht van de resultaten van alle leerlingen.

Leerkrachtassistent

software voor het digitale schoolbord

De Leerkrachtassistent bevat alles om jouw les digitaal voor te stellen aan de leerlingen in de klas. Met handige, digitale bordlessen en presentatietools op maat van je les. Alle materialen en afbeeldingen uit zoWISo zijn in het programma opgenomen en je kan ook gebruik maken van handige hulpmiddelen zoals een passer, een geodriehoek of een liniaal.

Oefensoftware

oefensoftware voor op school en thuis

De Oefensoftware van zoWISo, te gebruiken op school en thuis, bevat meer dan 20.000 unieke oefeningen. Dit zijn enkel oefeningen op het niveau van het werkboek (de basisleerstof). Deze zijn dus ideaal om leerstof te herhalen en te automatiseren.

De leerlingen kunnen met deze Oefensoftware vrij oefenen en digitale taken maken. Ook kan je deze Oefensoftware gebruiken op een tablet.

Systeemvereisten

Systeemvereisten software