Software

  software-spelling

  Bij Studio spelling hoort uitgebreide software die perfect aansluit op de methode. Zowel de leerkracht als de leerling krijgt hiermee extra ondersteuning.

  Voor de leerkracht

  De leerkrachtsoftware van Studio spelling bestaat uit twee onderdelen: het Dashboard en de Leerkrachtassistent.

  Dashboard

  Het Dashboard is een online programma dat je helpt bij het voorbereiden en monitoren van je spellinglessen. Alle informatie uit de handleiding is hierin terug te vinden en kan altijd worden geraadpleegd.

  Daarnaast worden alle leerlingresultaten bijgehouden in het Dashboard. Op basis daarvan krijg je adviezen voor eventuele extra taken en volgende toetsen. Zo kun je je leerlingen steeds begeleiding op maat bieden.

  Leerkrachtassistent

  De Leerkrachtassistent kun je inzetten tijdens je spellinglessen. Zo kun je samen met je leerlingen een opdracht maken waarbij je de pagina’s uit het leerwerkboek op het smartboard projecteert.

  Ook vind je in de Leerkrachtassistent verschillende instructievideo’s van de uitlegkaarten om te tonen in de klas. Hierbij kunnen extra hints getoond worden om de leerlingen op weg te helpen.

  Voor de leerling

  Oefensoftware voor thuis en op school

  De oefensoftware van Studio spelling kan op school worden gebruikt, maar ook thuis op pc of tablet.

  De software bevat een groot aanbod aan oefenmateriaal dat zowel voor als na een toets ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan woordtype oefeningen.

  Afhankelijk van de resultaten van de leerling worden nieuwe oefeningen voorgesteld. Zo krijgt elke leerling oefeningen op maat.

  materialen spelling

  Systeemvereisten

  Systeemvereisten software

  Keer terug naar 'Materialen'

  Ontdek de materialen van Studio spelling. Naast handleidingen en leerwerkboeken is er ook een groot digitaal aanbod.

  Materialen

  Prijzen

  Interesse in de materialen van Studio spelling? Neem snel een kijkje in de webshop!

  Prijzen