Software

Update software ik pen! kim-versie

Vanaf augustus 2022 staat de Leerkrachtassistent van ik pen! kim-versie voor het 1ste, 2de en 3de leerjaar in een vernieuwde omgeving: de leerkrachtsoftware. De inhoud van de software blijft hetzelfde, maar is anders geordend en vormgegeven. Met de vernieuwde leerkrachtsoftware kun je jouw lessen makkelijker voorbereiden en geven.

Hoe ga ik met de vernieuwde leerkrachtsoftware aan de slag?

De leerkrachtsoftware van ik pen! biedt optimale ondersteuning bij je schrijfonderwijs voor het 1ste, 2de en 3de leerjaar.

Leerkrachtsoftware

De software van ik pen! voor leerjaar 1, 2 en 3 staat in een vernieuwde omgeving: de leerkrachtsoftware. De inhoud van de software blijf hetzelfde, maar is anders geordend en vormgegeven.

Start je de leerkrachtsoftware, dan kom je in het Dashboard. Het nieuwe vertrekpunt voor de Leerkrachtassistent. Je hebt hier als leerkracht alles bij elkaar om je lessen voor te bereiden en te geven.

Dashboard

Met het Dashboard plan je jouw onderwijs, bereid je het voor en ga je zo van start met je lessen schrijven in de klas.

ikpen_afbeeldingDashboard
  • Les voorbereiden
    Hier vind je alle informatie bij de les die je wilt geven, inclusief de lesdoelen en de lesbeschrijving. Zo heb je al informatie voor de betreffende les handig bij elkaar. Je kunt na het selecteren van de les ook meteen de les starten.
  • Materiaal
    Via ‘Materiaal’ krijg je toegang tot een waaier aan informatie: de algemene handleiding, naslag (concordantielijsten, jaarplanningen …), toetsmateriaal en printbladen.
  • Nieuws & update
    Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes bij ik pen!

 

Keer terug naar 'Materialen'

De schrijfmethode ik pen! bevat een uitgebreid aanbod aan leuke en leerrijke materialen. Ontdek ze snel!

Materialen

Ga verder naar 'Prijzen'

Interesse in deze materialen? Neem snel een kijkje in de webshop.

Prijzen