Software

Voor de leerkracht

De leerkrachtsoftware van Studio taal bestaat uit twee onderdelen:
het Dashboard en de Leerkrachtassistent.

Dashboard

Het Dashboard is een online programma dat je helpt bij het voorbereiden en monitoren van je taallessen. Alle informatie uit de handleiding is hierin terug te vinden en kan altijd worden geraadpleegd. Daarnaast worden alle leerlingresultaten bijgehouden in het Dashboard. Op basis daarvan krijg je adviezen voor eventuele extra taken en volgende toetsen. Zo kun je je leerlingen steeds begeleiding op maat bieden.

Vraag een ter inzagepakket aan en probeer de software nu 3 maanden gratis!

Vraag jouw ter inzagepakket aan

Leerkrachtassistent

De Leerkrachtassistent kun je inzetten tijdens je taallessen. Zo kun je samen met je leerlingen een opdracht maken waarbij je de pagina’s uit het Leerwerkboek op het smartboard projecteert. Ook zijn er extra functies zoals een woordweb, woordparaplu … zodat je samen met de leerlingen actief aan woordenschatuitbreiding en -verdieping kunt doen.

Voor de leerling

Oefensoftware voor thuis en op school

De oefensoftware van Studio taal kan op school worden gebruikt, maar ook thuis op pc of tablet. De software bevat een groot aanbod aan oefenmateriaal dat zowel voor als na een toets ingezet kan worden. Afhankelijk van de resultaten van de leerling worden nieuwe oefeningen voorgesteld. Zo krijgt elke leerling oefeningen op maat.

Keer terug naar 'Materialen'

Studio taal bevat een uitgebreid aanbod aan leuke en leerrijke materialen. Ontdek ze snel!

Materialen

Ga verder naar 'Prijzen'

Interesse in de materialen van Studio taal? Neem snel een kijkje in de webshop!

Prijzen