Locatie en bereikbaarheid 

De volgende Zwijsen Academy gaat door in het Van der Valk Business Center in Antwerpen op maandag 9 oktober 2023.

Het Business Center van Van der Valk Hotel Antwerpen is een inspirerende locatie met internationale allure. Het is gelegen in de omgeving van Antwerpen, vlakbij de ring aan de afrit.

Ze bieden een uitgebreid buffet aan als lunch, dus je keert met een goedgevulde maag terug huiswaarts.

vdvalk

www.uitgeverijzwijsen.behs-fshubfsimagesZwijsen Academyzwijsen academy 2023

Van der Valk Business Center

Joe Englishstraat 54 

   2140 Antwerpen

Combineer Zwijsen Academy met een weekendje Antwerpen

Wil je zondag 8 oktober al een dag vertoeven in Antwerpen en uitgerust beginnen aan de Zwijsen Academy op maandag? 

Boek je verblijf bij Van der Valk Hotel Antwerpen met 10% korting op de kamerprijs.  Toegang tot zwembad en sauna inclusief. Om een boeking met 10% korting te plaatsen mail je naar business@antwerpen.valk.com met vermelding van het codewoord ZWIJSEN. 

Openbaar vervoer

Met de trein spoor je naar Antwerpen Centraal en van daaruit neem je tram 24 van Roosevelt naar de halte Joe English.

Of je neemt de trein tot Antwerpen-Berchem en van daaruit neem je bus 420 of 421 van Berchem Station naar Borgerhout Sint-Erasmusziekenhuis.

Met de fiets

Met de “Blue Bike” of eigen fiets fietsen vanuit het station

  • Blue-bike heeft fietsen aan het station staan waarmee je vanuit Antwerpen Centraal in 15 minuten, en vanuit Antwerpen Berchem in 10 minuten, naar Van der Valk Business Center kunt fietsen.
  • Je kunt je fiets parkeren in de ondergrondse, overdekte fietsenstalling. Bovendien zijn er oplaadpalen ter beschikking om je elektrische fiets op te laden.Met de auto

Bij Van der Valk Business Center Antwerpen is het parkeren helemaal gratis. Bovendien is het gelegen vlakbij de ring aan de afrit. De parking biedt plaats aan 315 voertuigen.

Rijd voorbij het Business Center en dan meteen na het gebouw links de parking op. De parkeerwachter zal je een parkingplek toewijzen.

Van_der_Valk_Business_Center_Antwerpen_-_Google_Maps

 

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze vierde editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Differentiëren, hoe pak ik dat aan? 

Deze studiedag vindt plaats op maandag 9 oktober 2023 in het Van der Valk Business Center Antwerpen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers. We sluiten deze studiedag af in stijl met een intiem concert van Gene Thomas.

 

zwijsen academy 2023