Kaartenpakketten van Jules

Kaartenpakketten van Jules

 

Kaarten en activiteiten om plangedrag, tijdsbesef, dagelijkse rituelen en vaardigheden te stimuleren

Tijd om te spelen, tijd om te eten, om even uit te rusten. Maar eerst naar het toilet! En niet vergeten je handen te wassen! Want voor je het weet, is het weer tijd... Er valt veel te leren over ‘tijd’ in de kleuterklas. De Kaartenpakketten van Jules bieden aantrekkelijk materiaal waarmee je dat moeilijke begrip ‘tijd’ voor jonge kinderen zichtbaar en tastbaar maakt. Want daar moet je tijd voor maken!

In dit pakket vind je kant-en-klare materialen om kleuters stap voor stap kennis te laten maken met plangedrag, tijdsbesef en dagelijkse rituelen en vaardigheden. De pakketten bieden zo vertrouwen, veiligheid en geborgenheid. De Kaartenpakketten van Jules reiken je drie dozen aan met foto’s en tekeningen. Net zoals in Dag Jules!Hup Jules! en Doen Jules! is klaspop Jules de spilfiguur. Samen met Jules doen kleuters allerlei ontdekkingen, beleven ze nieuwe ervaringen en bouwen ze vaardigheden op.

Wie is klaspop Jules?

Wie is klaspop Jules?

Hij heeft 7 haren en een gekke neus. Jules heeft ook een mama, een papa, een zus en een opa. Oma is al een tijdje geleden gestorven. Verder heeft Jules nog een hond en een vis, een leuke buurman en buurvrouw en een vriendinnetje Louise. Jules is de vriend van iedere jonge kleuter!

Dag Jules!

Jules is uitgegroeid tot het meest bekende figuurtje in de Vlaamse kleuterklassen. Op de meeste scholen werken ze in de 1ste kleuterklas met het totaalaanbod Dag Jules!.

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen

Ga verder naar 'Visie'

Wil je meer weten over de visie van de Kaartenpakketten van Jules? Klik dan snel verder.

Visie