Rekentijger

Rekenuitdaging voor betere rekenaars van leerjaar 1 tot 6

Heb jij ook Rekentijgers in je klas? Leerlingen die beter rekenen dan gemiddeld. Omdat zulke leerlingen nood hebben aan extra uitdagend rekenmateriaal, bieden de werkboekjes Rekentijger creatieve rekenproblemen en echte breinkrakers. Daar kunnen leerlingen hun tanden in zetten! De rekenmethode Rekentijger is bestemd voor leerlingen van het 1ste tot het 6de leerjaar.

Zo werkt het

Rekentijger stimuleert het logisch en wiskundig denken van slimme rekenaars met twee werkboekjes en bijhorende antwoordenboeken. De boekjes staan vol pittige, creatieve en innovatieve reken-wiskundeproblemen en puzzels. Je leerlingen worden uitgedaagd - alleen of samen met een klasgenoot - om hun wiskundige kennis en vaardigheden op hun denkniveau in te zetten.

De kleurrijke werkboekjes kunnen naast alle reken- en wiskundemethoden gebruikt worden. Rekentijger biedt opdrachten die de leerlingen uitdagen om andere denkvaardigheden toe te passen. Leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met de werkboekjes Rekentijger wanneer ze klaar zijn met de reguliere oefenstof.

Materialen

Per leerjaar

  • 2 werkboekjes (werkboek A en werkboek B)
  • 2 antwoordenboekjes (antwoordenboek A en antwoordenboek B)

 

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 170 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen