Dag Jules!

 

Totaalaanbod voor de 1ste kleuterklas

Dag Jules! is een totaalaanbod voor kleuters van 2,5 tot 3 jaar. Taalverwerving blijft erg belangrijk, maar ook andere leergebieden krijgen extra aandacht. Leren spreken, leren luisteren en taal ontdekken gaan voor kleuters namelijk hand in hand met wat ze dagelijks beleven. Alle ontwikkelingsdomeinen komen geïntegreerd aan bod, waardoor je kleuters hun eigen belevingswereld ook uitbreiden.

Dag Jules! houdt bovendien rekening met diversiteit bij kleuters. De aangeboden differentiatiemogelijkheden bieden een aangepaste aanpak voor elke kleuter. Zo voelen alle kleuters zich goed in de klas en leren ze op hun eigen niveau en tempo. En klaspop Jules wijkt daarbij geen moment van hun zijde!

Wie is klaspop Jules?

Wie is klaspop Jules?

Hij heeft 7 haren en een gekke neus. Jules heeft ook een mama, een papa, een zus en een opa. Oma is al een tijdje geleden gestorven. Verder heeft Jules nog een hond en een vis, een leuke buurman en buurvrouw en een vriendinnetje Louise. Jules is de vriend van iedere jonge kleuter!

Registreer nu je dvd van Dag Jules!

Registreer

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen

Het karakter Jules is een creatie van Annemie Berebrouckx. Zij is de auteur en illustrator van alle verhalen.

Ga verder naar 'Visie'

Wil je meer weten over de visie van Dag Jules!? Ontdek het totaalaanbod!

Visie