Zwijsen Academy voor partners

Uitgeverij Zwijsen organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. 300 leerkrachten uit het kleuter- en lager onderwijs volgen die dag interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers. 

Naast het goedgevulde programma, organiseren we op de Zwijsen Academy ook een kleine beurs met een aantal standhouders uit het onderwijsveld.

Deze standen kunnen de leerkrachten bezoeken tijdens het onthaal, de lunch en de pauzes. Ook delen we op het einde van de dag een goodiebag uit aan alle deelnemers.

Heb je interesse om aanwezig te zijn op de Zwijsen Academy met een stand? Of wil je gadgets aanleveren voor de goodiebags?

Neem dan contact op met Tim Francis.
tim.francis@uitgeverijzwijsen.be

Zwijsen-Academy-0025

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze vijfde editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Wetenschap & techniek.

Deze studiedag vindt plaats op maandag 7 oktober 2024 in Technopolis Mechelen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers. We sluiten deze studiedag verrassend af met een magische voorstelling van Nicholas Arnst.

Bestel jouw tickets

Zwijsen academy 2024