Dag Loeloe!

Totaalaanbod voor de 2de kleuterklas

Verwonderen en ontdekken in een speelse en rijke leeromgeving waarbij kleuters op een eigentijdse manier worden uitgedaagd? Dat is Dag Loeloe!, een totaalaanbod speciaal voor de 2de kleuterklas. Door klaspop Loeloe komen de activiteiten tot leven en voelen kleuters zich veilig om te gaan ontdekken en te onderzoeken. Alle ontwikkelingsdomeinen komen op een doelgerichte manier aan bod. 

Dag Loeloe! bevat een ruim aanbod aan differentiatiemogelijkheden. Zo voelen alle kinderen zich goed in de klas en leren ze op hun eigen niveau en tempo. Klaspop Loeloe is daarbij hun vertrouwenspersoon en vriendinnetje.

Dag Loeloe!

Wie is klaspop Loeloe?

Loeloe is het nichtje van Pompom, die een jaar ouder is. Ze is een echte speelvogel en is altijd te vinden voor een leuk avontuur. Soms noemen ze haar ook weleens ‘stoere Loeloe’, want ze schrikt nergens voor terug! De mama van Loeloe spreekt Frans, en ook Loeloe kent al enkele Franse woordjes. Loeloe helpt je kleuters om zich verder te ontplooien en zorgt dat ze zich thuis voelen op school.

Dag Loeloe! actueel

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen

Ga verder naar 'Visie'

Wil je meer weten over de visie van Dag Loeloe!? Ontdek snel het totaalaanbod! 

Visie