Dag Jules! Poppentheater

Kijk eens wat ik kan!

In de voorstelling Kijk eens wat ik kan! draait alles rond Jules en zijn schoentjes, waarmee hij wil laten zien wat hij allemaal kan. De voorstelling is op maat van kleuters uit het instapklasje en de 1ste kleuterklas en is volledig interactief. Kinderen zingen leuke liedjes en worden uitgedaagd om mee te denken, te voelen en te spelen.

Een voorstelling bij jou op school?

Vzw Alles loopt op rolletjes komt naar jouw school met twee voorstellingen uit het Zwijsen-pakket. Dit hoeven niet telkens dezelfde voorstellingen te zijn. Op één dag kun je twee voorstellingen over Dag Jules!, Dag Loeloe! & Dag Pompom! en Veilig leren lezen & ik pen! (voorbereidend schrijven) combineren. Houd er wel rekening mee dat elke voorstelling voor een specifieke doelgroep bestemd is.

Locatie: Zaalvoorstelling bij jou op school

Prijs schooljaar 2023 - 2024 & 2024 -2025
€ 991 voor 2 voorstellingen (incl. BTW & transport)
€ 1340 voor 3 voorstellingen (incl. BTW & transport)* 

Duur: 30 min (Dag Jules!) - 45 min (Dag Loeloe! & Dag Pompom!, Veilig leren lezen & ik pen!)

Capaciteit: maximum 80 kinderen per voorstelling

Boek nu via de klantenservice van Uitgeverij Zwijsen op het nummer 03 205 94 94 of mail naar info@uitgeverijzwijsen.be. Wij bespreken graag met jou welke voorstellingen je kunt combineren en welke dagen nog vrij zijn.

 

* Enkel van toepassing indien er 3 voorstellingen van Dag Jules! geboekt worden en indien deze alle 3 plaatsvinden in de voormiddag.

Ontdek hier de algemene voorwaarden van het poppentheater

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen