Dag Pompom!

Totaalaanbod voor de 3de kleuterklas

Een unieke totaalaanbod voor de 3de kleuterklas waarin je kleuters spelenderwijs kennismaken met alle ontwikkelingsdomeinen en elk op hun eigen niveau worden uitgedaagd; dat is Dag Pompom! 

Klaspop Pompom neemt je kleuters mee op leerrijke avonturen doorheen alle educatieve domeinen en brengt leren in de 3de kleuterklas tot leven! De doelgerichte activiteiten, differentiatie op drie niveaus en maximale ondersteuning voor de leerkracht, maken van Dag Pompom! een uiterst gebruiksvriendelijk pakket.

Wie is klaspop Pompom?

Pompom is het neefje van Loeloe, die een jaartje jonger is. Hij kan goed luisteren en iedereen kan altijd bij hem terecht. Hij verwondert zich vaak over kleine dingen en is erg begaan met al zijn vriendjes. Rond oma’s huis beleeft hij heel wat avonturen en doet hij soms gekke dingen. Pompom gaat mee op pad met je kleuters in hun laatste jaar op de kleuterschool en helpt hen om zich voor te bereiden op het 1ste leerjaar.

Dag Pompom! actueel

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen

Ga verder naar 'Visie'

Wil je meer weten over de visie van Dag Pompom!? Klik dan verder en ontdek het totaalaanbod!

Visie