Software (dvd)

 

Drie dvd’s met animatiefilmpjes en interactieve spelletjes

Ter aanvulling van de activiteiten zijn de verhalen van Jules ook geanimeerd en verkrijgbaar op dvd. Er bestaan 3 verschillende dvd’s met daarop telkens animatiefilmpjes.

Het maakt het taalaanbod in de verhalen nog begrijpelijker. Bij elk verhaal horen ook eenvoudige interactieve spelletjes die kansen bieden tot differentiatie.

Deze dvd’s vind je telkens terug in de verhalenkoffer.

Elke verhalenkoffer van Dag Jules! bevat verhalenmateriaal voor 10 thema's: verhaalplaten, reuzenprentenboeken, een verteltheater met prenten, een dvd met animatiefilmpjes van elk verhaal en digitale spelletjes op kleutermaat.

Drie dvd’s met animatiefilmpjes en interactieve spelletjes

Registreer nu je dvd van Dag Jules!

Registreer

Animatiefilmpjes & interactieve spelletjes

Van alle verhalen die aan bod komen in de verschillende kartonboekjes en prentenboeken vind je op de dvd animatiefilmpjes. Doordat er een duidelijke link is met het verhaal, zorgen deze filmpjes voor nog meer taalontwikkeling en tekstbegrip.

 

Beweging, beeld, geluid, expressie …

 het maakt het taalaanbod in de verhalen nog begrijpelijker. Bij elk verhaal horen ook eenvoudige interactieve spelletjes die kansen bieden tot differentiatie. De omgeving op het scherm is heel herkenbaar: het is de wereld van Jules, waarin de peuters zich meteen thuis zullen voelen.

Keer terug naar 'Materialen'

Het totaalaanbod Dag Jules! bevat een waaier aan leuke en leerrijke materialen.

Keer terug naar 'Materialen'

Ga verder naar 'Pakketten & prijzen'

Interesse in de materialen van Dag Jules!? Ontdek onze fantastische pakketten.

Pakketten & prijzen