Schatten op zolder

Dag Loeloe! & Dag Pompom! Poppentheater

Schatten op zolder

Schatten op zolder is een poppenspel en theater voor kinderen van de 2de en 3de kleuterklas. De voorstelling zit boordevol interactie en bevat leuke meezingliedjes.

Wanneer Pompom op zolder een grote schatkist ontdekt, start een spannend avontuur. De kist zit stevig op slot en lijkt wel een echte schatkist. Van wie zou ze zijn? Samen met de kinderen lukt het Pompom om de code te kraken. Bovendien komt zijn nichtje Loeloe vandaag op bezoek. Met haar maakt Pompom altijd veel plezier. Als dit maar goed komt!

Een voorstelling bij jou op school?

Vzw Alles loopt op rolletjes komt naar jouw school met twee voorstellingen uit het Zwijsen-pakket. Dit hoeven niet telkens dezelfde voorstellingen te zijn. Op één dag kun je twee voorstellingen over Dag Jules!, Dag Loeloe! & Dag Pompom! en Veilig leren lezen & ik pen! (voorbereidend schrijven) combineren. Houd er wel rekening mee dat elke voorstelling voor een specifieke doelgroep bestemd is.

Locatie: Zaalvoorstelling bij jou op school

Prijs schooljaar 2023 - 2024 & 2024-2025
€ 991 voor 2 voorstellingen (incl. BTW & transport)
Duur: 30 min (Dag Jules!) - 45 min (Dag Loeloe! & Dag Pompom!, Veilig leren lezen & ik pen!)

Capaciteit: maximum 80 kinderen per voorstelling

Boek nu via de klantenservice van Uitgeverij Zwijsen op het nummer 03 205 94 94 of mail naar info@uitgeverijzwijsen.be. Wij bespreken graag met jou welke voorstellingen je kunt combineren en welke dagen nog vrij zijn.

 

Ontdek hier de algemene voorwaarden van het poppentheater

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen