Poppentheater bij Veilig leren lezen & ik pen!

Schrijffeest met Zoem en Ella

De theatervoorstelling Schrijffeest met Zoem en Ella sluit perfect aan bij Dag Loeloe!, Dag Pompom! en Veilig leren lezen en is geschikt voor kinderen uit de 2de & 3de kleuterklas en het 1ste leerjaar. Aan de hand van dit leuke verhaal verkennen je leerlingen de wonderlijke wereld van het schrijven.

De koning wil een schitterend verjaardagsfeest organiseren voor de koningin. De lakei krijgt verschillende opdrachten en kan daarvoor zeker de hulp van Zoem de bij, Ella de libelle en de kinderen gebruiken.

Alles-loopt-op-rolletjes-veiliglerenlezen-ikpenschrijffeest

Een voorstelling bij jou op school?

Vzw Alles loopt op rolletjes komt naar jouw school met twee voorstellingen uit het Zwijsen-pakket. Dit hoeven niet telkens dezelfde voorstellingen te zijn. Op één dag kun je twee voorstellingen over Dag Jules!, Dag Loeloe! & Dag Pompom! en Veilig leren lezen & ik pen! (voorbereidend schrijven) combineren. Houd er wel rekening mee dat elke voorstelling voor een specifieke doelgroep bestemd is.

Locatie: Zaalvoorstelling bij jou op school

Prijs schooljaar 2023 - 2024 & 2024-2025
€ 991 voor 2 voorstellingen (incl. BTW & transport)
Duur: 30 min (Dag Jules!) - 45 min (Dag Loeloe! & Dag Pompom!, Veilig leren lezen & ik pen!)

Capaciteit: maximum 80 kinderen per voorstelling

Boek nu via de klantenservice van Uitgeverij Zwijsen op het nummer 03 205 94 94 of mail naar info@uitgeverijzwijsen.be. Wij bespreken graag met jou welke voorstellingen je kunt combineren en welke dagen nog vrij zijn.

 

Ontdek hier de algemene voorwaarden van het poppentheater

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 175 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen