Home - Educatief
Home Dag Jules! poppentheater
E-mail een collegaUitgebreid zoeken

Abonnementen
Methodewebsites
Uitgebreid zoeken


Dag Jules! poppentheater

Kijk eens wat ik kan!Dag Jules! poppentheater
 

Jules is nu ook te bewonderen in het poppentheater. Wij komen naar uw school met voorstellingen waarin Jules, Pompom of maan roos vis de hoofdrol spelen. De voorstellingen sluiten aan bij de Zwijsenmethoden Dag Jules!, Schatkist en ik pen! kleuters..Kijk eens wat ik kan!

De vzw Alles loopt op rolletjes creëerde voor Uitgeverij Zwijsen BE drie poppenkastvoorstellingen, resp. bij Dag Jules!, Schatkist en ik pen! kleuters. In 'Kijk eens wat ik kan!' draait alles rond Jules en zijn schoentjes, waarmee hij wil laten zien wat hij al kan. Elke voorstelling is interactief en daagt de kinderen uit om mee te denken, te voelen en te spelen.Boekingen en meer informatie

U kiest voor twee of voor drie voorstellingen. Hou er rekening mee dat elke voorstelling voor een bepaalde doelgroep bestemd is: voor peuters, kleuters of voor leerjaar 1. Twee voorstellingen kosten € 770, drie voorstellingen € 1050 (excl. km.-vergoeding). Drie opvoeringen op één dag op dezelfde locatie zijn mogelijk. Dit hoeven niet telkens dezelfde voorstellingen te zijn. Op één dag kunt u voorstellingen over Dag Jules!, Schatkist en ik pen! kleuters combineren. De eerste voorstelling kan beginnen om 10 uur.Voor boekingen en meer informatie belt u onze klantendienst, tel. 03/205 94 94 of mailt u naar info@uitgeverijzwijsen.be.


Aanvraag FolderPeuters & Kleuters

Lager Onderwijs

Kinderboeken

Abonnementen

Poppentheater

Software