Krijg knutselmateriaal t.w.v. 100 euro!

Koop kleutermaterialen aan van Dag Jules!, Dag Loeloe! of Dag Pompom! en krijg een waardebon van 100 euro van De Banier.

Als je vóór 30 juni 2022 voor minimum 1000 euro aan materialen van Dag Jules!, Dag Loeloe! of Dag Pompom! koopt, dan krijg je een waardebon van 100 euro van De Banier. Met deze waardebon kan je je kast vullen met schildergerief, gekleurd papier, plasticine, kinderscharen, lijm …

Zo hoef je niet te kiezen tussen het aankopen van educatief lesmateriaal en knutselmateriaal, maar verkrijg je alles in één keer. Wil je je winkelmandje al vullen met leuk knutselmateriaal?

Surf alvast naar www.debanier.be. Je vindt er bovendien ook veel inspiratie en leuke knutseltips.

Vraag een presentatie aan     Bezoek de webshop

actie-de-banier-1

* Actie geldig voor bestellingen van 23 augustus 2021 tot en met 30 juni 2022. Je krijgt een waardebon van 100 euro van De Banier bij aankoop van minimum 1000 euro aan producten uit ‘Kleuteronderwijs’ en ‘Boekjes en spelletjes voor kleuters’ in onze webshop of via een aankoop bij een Zwijsen adviseur.  * Actie niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. * Het blijft bij 1 waardebon per school. Het is niet zo dat je per schijf van €1000 recht hebt op een extra waardebon.  * De waardebon met digitale code wordt bezorgd via e-mail, uiterlijk een maand na de aankoop bij Uitgeverij Zwijsen. De waardebon is 1 jaar geldig. Met deze code kan je bestellen op de website van De Banier of aankopen in één van hun winkels. De adressen van de winkels van De Banier vind je hier.