Krijg een prentenboek & minipopje van Loeloe of Pompom cadeau!

Boek een presentatie van Dag Loeloe of Pompom
en krijg een prentenboek en minipopje cadeau.

Ontdek hoe je met dit totaalaanbod kleuters uit de
2de & 3de kleuterklas kan uitdagen en inspireren.

Vraag een presentatie aan

 

Prentenboek en minipopje Dag Loeloe!
Prentenboek en minipopje Dag Pompom!

Toelichting prentenboek

Maak aan de hand van één van de prentenboeken kennis met het rijke taalaanbod en de mooie verhalen waar we in de pakketten Dag Loeloe! en Dag Pompom! mee werken.’

Uit het prentenboek lees je als leerkracht het ankerverhaal voor. Dit is telkens de start van een nieuw thema en prikkelt de kleuters om aan de slag te gaan met dit thema. In de zijbalken vind je ook telkens een selectie aan woorden.

Dag-Pompom-prentenboek-ruimte

In het prentenboek is achteraan ook een preteachingplaat opgenomen. Deze staat centraal in de preteachingactivteit die volledig is uitgewerkt in het activiteitenboek. Die plaat bereidt taalzwakke en/of anderstalige kleuters voor op het verhaal.

Bovendien worden er ook twee informatieve platen aangeboden. Deze platen brengen de echte wereld in de klas en zorgen ervoor dat de kinderen zich nog meer kunnen verdiepen in het onderwerp.

Vraag een presentatie aan

 

 

 

De presentatie van Dag Loeloe! en/of Dag Pompom! mag doorgaan in het schooljaar 2020-2021, maar moet aangevraagd zijn ten laatste op 31 december 2020. De adviseur brengt een willekeurig prentenboek mee, dit kan één van de afgebeelde prentenboeken zijn, maar ook een ander exemplaar. De school krijgt 1 prentenboek, ook al worden er zowel voor Dag Loeloe!, als Dag Pompom! presentaties geboekt. Bij een presentatie van Dag Loeloe! krijg je een minipopje van Loeloe, bij een presentatie van Dag Pompom! krijg je een minipopje van Pompom.