Hup Jules!

Hup Jules!

Bewegingsontwikkeling voor kleuters

Hup Jules! nodigt kleuters uit om op een natuurlijke, spontane manier te bewegen. Welbevinden en emotionele veiligheid staan daarbij voorop. Stap voor stap ervaren ze nieuwe bewegingen en verkennen ze hun grenzen.

Klaspop Jules gaat mee naar de turnzaal of begeleidt je kleuters in de bewegingshoek. Jules kijkt toe hoe kleuters nieuwe bewegingen ervaren en of iedereen zich daar wel goed bij voelt. Zowel kleuterleid(st)ers als leerkrachten bewegingsopvoeding vinden hun gading in het pakket Hup Jules!

Dag Jules!

Wie is klaspop Jules?

Hij heeft 7 haren en een gekke neus. Jules heeft ook een mama, een papa, een zus en een opa. Oma is al een tijdje geleden gestorven. Verder heeft Jules nog een hond en een vis, een leuke buurman en buurvrouw en een vriendinnetje Louise. 

Dag Jules!

Jules is uitgegroeid tot het meest bekende figuurtje in de Vlaamse kleuterklassen. Op de meeste scholen werken ze in de 1ste kleuterklas met het totaalaanbod Dag Jules!. Klaspop Jules staat in deze methode centraal en is het vriendje en de vertrouwenspersoon van iedere jonge kleuter!

Over Uitgeverij Zwijsen

Zwijsen is al ruim 170 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

Meer info

Uitgeverij Zwijsen

Ga verder naar 'Visie'

Wil je meer weten over de visie van Hup Jules!? Klik dan verder en ontdek het aanbod!

Visie