Verwelkom de echte Jules op school!

Koop materialen van Dag Jules! voor minimum € 1500 en krijg de levensechte Jules op bezoek. 

Een cadeau t.w.v. € 302,50!*

Als je vóór 31 december voor minimum € 1500 aan materialen van Dag Jules! koopt, dan krijg je de levensechte Jules op bezoek. In het voorjaar van 2021 zal Jules alle deelnemende scholen bezoeken. Hij neemt een kijkje in alle instap- en eerste kleuterklassen van je school en er is ook tijd voor het nemen van foto’s.

Uitgeverij Zwijsen voorziet een acteur die het pak zal aantrekken en die de kleuters zal verrassen. We zorgen ook voor het transport van de acteur van en naar de school.

Vraag een presentatie aan  Bezoek de webshop

 

Wil je liever de levensechte pop huren op een moment naar keuze? Dan vind je hier alle nodige informatie:
Verhuur Jules-pak.

Jules-op-bezoek

 

 

Zoek jouw Zwijsen adviseur

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met jou op

* Actie geldig voor bestellingen van 24 augustus tot en met 31 december • Als je voor minimum 1500 euro aan materialen van Dag Jules! koopt, wordt je automatisch gecontacteerd voor dit bezoek. Deze contactname zal plaatsvinden in februari 2021. • Het blijft bij 1 bezoek per school. Het is niet zo dat je per schijf van €1500 recht hebt op een extra bezoek • Uitgeverij Zwijsen bepaalt zelf de week waarin dit bezoekmoment wordt ingepland. Het exacte bezoekmoment wordt afgestemd met elke school in kwestie. • Als het bezoek omwille van Coronamaatregelen niet kan doorgaan in het voorjaar van 2021 wordt er tijdig een nieuw moment ingepland.