Zie zo Taal

  Taalmethode voor leerjaar 2 tot 6

  Zie zo Taal is een overzichtelijke taalmethode voor het 2de tot het 6de leerjaar. De gestructureerde opbouw van de lessen biedt een herkenbaar stramien voor zowel leerkracht als leerling. Leerlingen ontwikkelen belangrijke 21ste-eeuwse vaardigheden. Als leerkracht bereid je hen zo voor om hedendaagse uitdagingen aan te gaan. Elk jaar komen vaste thema’s terug, telkens vanuit een andere invalshoek. Daardoor ontdekken je leerlingen hoe rijk taal is.

  Bij Zie zo Taal staan betekenisvolle, leuke en functionele taken centraal. De verschillende domeinen en vaardigheden komen geïntegreerd aan bod. Leerlingen leren om strategieën te verwerven en in te zetten. Het leren van taal is telkens een interactief en sociaal proces, waarbij samenwerken essentieel is. Op die manier breng je je taallessen tot leven! De flexibele werkvormen zorgen ervoor dat je je leerlingen gericht kunt sturen.

  De gebruiksvriendelijke handleiding en heldere structuur helpen jou, als leerkracht, om in een oogopslag te zien hoe je de les kunt aanpakken. En dat werkt planlastverlagend!

  Materialen Zie zo Taal

  Ben je op zoek naar materialen van Zie zo Taal?

  De taalmethode Zie zo Taal bevat een uitgebreid aanbod aan leuke en leerrijke materialen. Ontdek ze snel!

  Webshop Zie zo Taal

  Leerkrachtassistent Zie zo Taal

  Met de Leerkrachtassistent van Zie zo Taal haal je gevarieerde en educatieve software in huis die je extra ondersteuning biedt bij je taallessen.

  Bestel jouw software   Aanmelden software

  Over Uitgeverij Zwijsen

  Zwijsen is al ruim 170 jaar toonaangevend uitgever van wetenschappelijk onderbouwde leermethoden voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

  • duidelijke, doorgaande leerlijn voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar
  • unieke visie op onderwijs: leerplezier garandeert leerwinst voor élk kind
  • 2 op 3 kinderen in Vlaanderen leert lezen met Zwijsen

  Meer info

  Uitgeverij Zwijsen