Programma

Ben jij leerkracht, zorgcoördinator of directeur van het kleuter of lager onderwijs?

Dan komen jij en je collega’s vast ook naar de volgende Zwijsen Academy op maandag 9 oktober 2023. Ontdek hieronder wat Zwijsen die dag in Van der Valk Business Center Antwerpen, voor jullie in petto heeft.

Vanaf 8.30 u: Ontvangst met een drankje.

9.30 u: Start lezingen en workshops.
Het onthaal sluit dan, wees tijdig aanwezig.

12.30 u: uitgebreide lunch 

16.00 u: Verwacht einde + ontvangst goodiebag 

Zwijsen biedt een gevarieerd programma. Verschillende experts lichten enkele actuele onderwijstopics toe binnen het thema Differentiëren, hoe pak ik dat aan?

Zo maken we de brug tussen theorie en praktijk. Bovendien is er een aangepast programma voor leerkrachten uit elke graad. Zo zullen de workshops een andere invulling krijgen voor leerkrachten uit het kleuteronderwijs of het lager onderwijs.

’s Middags trakteert Zwijsen op een uitgebreide lunch. Dat is ook de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s.

zwijsen academy 2023

Van der Valk Business Center

Antwerpen

 

Boek nu je tickets met korting

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze vierde editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Differentiëren, hoe pak ik dat aan? 

Deze studiedag vindt plaats op maandag 9 oktober 2023 in het Van der Valk Business Center Antwerpen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers. We sluiten deze studiedag af in stijl met een intiem concert van Gene Thomas.

zwijsen academy 2023

Ga verder naar ‘Locatie en bereikbaarheid’

De Zwijsen Academy vindt plaats in het Van der Valk Business Center in Antwerpen.

Ontdek meer over de locatie en de gemakkelijkste route ernaartoe.

Locatie & bereikbaarheid