Programma

Ben jij leerkracht, zorgcoördinator of directeur van het lager onderwijs?

Dan komen jij en je collega’s vast ook naar de eerste Zwijsen Academy op woensdag 16 oktober 2019. Ontdek hieronder wat Zwijsen die dag in het Zuiderpershuis voor jullie in petto heeft.

Vanaf 8.30u: Ontvangst met een drankje.
9.30u: Start lezingen en workshops.
Het onthaal sluit dan, wees tijdig aanwezig.
16.00u: Verwacht einde

Zwijsen biedt een gevarieerd programma. Verschillende experts lichten enkele actuele onderwijstopics over taal, lezen en wiskunde toe.  Zo maken we de brug tussen theorie en praktijk.

Bovendien is er een aangepast programma voor leerkrachten uit elke graad. Zo zullen de workshops een andere invulling krijgen voor leerkrachten uit de eerste, tweede of derde graad.

Klik hier voor het overzicht van alle sprekers.

zwijsen-academy-programma

’s Middags trakteert Zwijsen op een uitgebreide lunch. Dat is ook de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s. We sluiten deze eerste Zwijsen Academy af in stijl, want in de namiddag kunnen jullie genieten van een intiem concert van de Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC.

Tourist LeMC

Tourist LeMC

Tourist LeMC brak in 2015 door met singles “Koning Liefde”, “De Troubadours”, “En Route” en zijn grootste hit tot nu toe “Horizon” (met meer dan 4,3 miljoen YouTube views). Stuk voor stuk topsongs terug te vinden op het album ‘En Route’. Dat album ging inmiddels al meer dan 40.000 keer over de toonbank.

Ook zijn nieuwste plaat ‘We Begrijpen Mekaar’ evenaart dit succes. Op 8 november, exact 1 jaar na de release van dit nieuwe album, treedt Tourist LeMC op in het Sportpaleis. Daarvan krijg je op 16 oktober alvast een voorsmaakje.

 

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert workshops en studiedagen over actuele onderwijstopics. Zo wil Zwijsen leerkrachten, directies en zorgcoördinatoren uit het lager onderwijs op een professionele manier inspireren en ondersteunen.

Tijdens de eerste Zwijsen Academy op woensdag 16 oktober 2019, organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers.

Reserveer jouw gratis ticket

Zwijsen Academy