Programma

Ben jij leerkracht, zorgcoördinator of directeur van het kleuter of lager onderwijs?

Dan komen jij en je collega’s vast ook naar de volgende Zwijsen Academy op woensdag 5 oktober 2022. Ontdek hieronder wat Zwijsen die dag in Lamot te Mechelen, voor jullie in petto heeft.

Vanaf 8.30 u: Ontvangst met een drankje.

9.30 u: Start lezingen en workshops.
Het onthaal sluit dan, wees tijdig aanwezig.

12.30 u: uitgebreide lunch 

16.00 u: Verwacht einde + ontvangst goodiebag 

Zwijsen biedt een gevarieerd programma. Verschillende experts lichten enkele actuele onderwijstopics toe binnen het thema Taal & diversiteit.

Zo maken we de brug tussen theorie en praktijk. Bovendien is er een aangepast programma voor leerkrachten uit elke graad. Zo zullen de workshops een andere invulling krijgen voor leerkrachten uit het kleuteronderwijs of het lager onderwijs.

Klik hier voor het overzicht van alle sprekers.

ZwijsenAcademyProgramma2022

’s Middags trakteert Zwijsen op een uitgebreide lunch. Dat is ook de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s.

We sluiten deze tweede Zwijsen Academy ontspannend af, want in de namiddag kunnen jullie genieten van een optreden van de stand-up comedian Steven Goegebeur. Speciaal voor de Zwijsen Academy brengt hij het allerbeste uit tien jaar comedy.

Steven Goegebeur Zwijsen

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze tweede live editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Taal en diversiteit.

Deze studiedag vindt plaats op woensdag 5 oktober 2022 in het Congrescentrum Lamot in Mechelen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers.

Bestel jouw tickets vóór 30/9

ZwijsenAcademylogo2022

Keer terug naar ‘Sprekers’

Ontdek welke sprekers aan bod komen tijdens de eerste Zwijsen Academy op 5 oktober 2022.

Klik hier voor het volledige overzicht.

Sprekers

Ga verder naar ‘Locatie en bereikbaarheid’

De Zwijsen Academy vindt plaats in het Congrescentrum Lamot in Mechelen.

Ontdek meer over de locatie en de gemakkelijkste route ernaartoe.

Locatie & bereikbaarheid