Programma

Ben jij leerkracht, zorgcoördinator of directeur van het kleuter of lager onderwijs?

Dan komen jij en je collega’s vast ook naar de volgende Zwijsen Academy op maandag 7 oktober 2024. Ontdek hieronder wat Zwijsen die dag in Technopolis Mechelen, voor jullie in petto heeft.

Vanaf 8 u: Ontvangst met een drankje.

9 u: Start lezingen en workshops.
Het onthaal sluit dan, wees tijdig aanwezig.

12.30 u: uitgebreide lunch 

16.00 u: Verwacht einde + ontvangst goodiebag 

Zwijsen biedt een gevarieerd programma. Verschillende experts lichten enkele actuele onderwijstopics toe binnen het thema Wetenschap & techniek.

Zo maken we de brug tussen theorie en praktijk. Bovendien is er een aangepast programma voor leerkrachten uit elke graad. Zo zullen de workshops een andere invulling krijgen voor leerkrachten uit het kleuteronderwijs of het lager onderwijs.

’s Middags trakteert Zwijsen op een uitgebreide lunch. Dat is ook de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s.

logo_academy2024

Technopolis

Technologielaan 1
2800 Mechelen

Beurs

Naast het goedgevulde programma met sprekers en een concert organiseren we op de Zwijsen Academy ook een kleine beurs met een voorstelling van onze eigen materialen. Eveneens kan je hier een aantal andere standhouders uit het onderwijsveld terugvinden. Zo word je die dag niet enkel inhoudelijk geïnspireerd, maar maak je ook kennis met nieuwe producten of diensten. 
 
Deze standen kan je bezoeken tijdens het onthaal, de lunch en de pauzes.
 
Bovendien zullen er leerkrachten aanwezig zijn op de standen van onze eigen methoden, om toe te lichten hoe ze zelf gebruik maken van bepaalde materialen.

Heb je interesse om als partner aanwezig te zijn op de Zwijsen Academy met een stand? Of wil je gadgets aanleveren voor de goodiebags?

Meer informatie

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze vijfde editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Wetenschap & techniek.

Deze studiedag vindt plaats op maandag 7 oktober 2024 in Technopolis Mechelen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers. We sluiten deze studiedag verrassend af met een magische voorstelling van Nicholas Arnst.

Bestel jouw tickets

Zwijsen academy 2024

Ga verder naar ‘Locatie en bereikbaarheid’

De Zwijsen Academy vindt plaats in Technopolis Mechelen.

Ontdek meer over de locatie en de gemakkelijkste route ernaartoe.

Locatie & bereikbaarheid