Els Tanghe

Activerend onderwijs in actie

lager onderwijs

Als je leerlingen en studenten vraagt hoe ze Els Tanghes onderwijsaanpak omschrijven, zullen ze deze als 'activerend' beschrijven. Ze zal je laten kennismaken met een aantal actieve en samenwerkende werkvormen, onderbouwd door haar heldere visie op activerend onderwijs, die leerlingen stimuleert tot het verwerken van de leerinhoud. In deze sessie ervaar je haar aanpak, ontdek je kansen en uitdagingen, en ontvang je praktische suggesties voor je dagelijkse onderwijspraktijk.

Els Tanghe


Over Els Tanghe

Els heeft heel wat jaren onderwijservaring op de teller staan. Momenteel is ze lerarenopleider aan de Universiteit Antwerpen en geeft ze nascholingen voor Centrum Nascholing Onderwijs. Ze is ook co-auteur van enkele (vak)didactische boeken. Ze is betrokken bij onderzoek naar startende leerkrachten, aanvangsbegeleiding en diversiteitscompetenties.

Over de Zwijsen Academy

De Zwijsen Academy organiseert jaarlijks een studiedag over actuele onderwijstopics. Bij deze vijfde editie wil Zwijsen leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren … uit het kleuter- en lager onderwijs inspireren over het thema Wetenschap & techniek.

Deze studiedag vindt plaats op maandag 7 oktober 2024 in Technopolis Mechelen. Die dag organiseren we tal van interessante sessies en lezingen met heel wat boeiende gastsprekers. We sluiten deze studiedag verrassend af met een magische voorstelling van Nicholas Arnst.

Bestel jouw tickets

Zwijsen academy 2024